De HTML en CSS-cursus van JUG Heerenveen is een praktijkgerichte training. Na de cursus heb je voldoende handvatten om door te st(r)omen naar de Templatecursus Joomla, maar hij kan ook prima worden gevolgd als je alleen kennis wilt opdoen van de webtalen HTML5 en CSS3. De eerste cursusavond is op 12 september 2017.

In 9 maandelijkse bijeenkomsten, op de tweede dinsdag  van september 2017 t/m mei 2018, wordt een stevige basis van de webtalen HTML5 en CSS3 gelegd. Of je nu een statische website hebt of een website met een CMS als Joomla, geen enkele website kan bestaan zonder HTML. Met CSS kun je je webpagina verder opmaken met bijvoorbeeld (achtergrond-)kleuren, randen, lettertypes, grootte van het lettertype enz. Als je zelf de controle wilt over het uiterlijk van je website of zelf een template wilt maken of aanpassen, kun je niet zonder kennis van deze webtalen.

Meer informatie over de HTML + CSS-cursus vind je op onze website. Vragen kun je stellen via ons e-mailadres: cursus@joomlaheerenveen.nl

Aanmelden: aanmeldformulier HTML + CSS-cursus

Over de locatie

Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1
8442 EZ  Heerenveen


Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla! cursussen en trainingen

Datum
Dinsdag 12 september - Dinsdag 8 mei 2018

Locatie
Bij Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen, The Netherlands
Open in Google Maps