Al een aantal jaren een succes, onze Starterscursus Joomla. Ook het komende seizoen bieden we een nieuwe groep de gelegenheid zich de basisbeginselen van het maken en beheren van een website met Joomla eigen te maken. De Starterscursus Joomla start op dinsdag 24 september 2019. In 9 maandelijkse bijeenkomsten wordt de basis om een eigen website met Joomla te maken en te beheren gelegd.

De organisatie

De organisatie van de Starterscursus Joomla is in handen van Berend Bouma als cursusleider. Hij wordt daarbij geassisteerd door Feike Mulder.

De cursus

Het programma en informatie voor cursisten van de Starterscursus Joomla is op onze website te vinden. Om goed thuis te raken in de mogelijkheden die Joomla biedt, krijgt iedere cursist de beschikking over een eigen oefensite. Ook kunnen cursisten gebruik maken van een chatgroep in de app 'Telegram' voor informatie en het, tussen de cursusavonden door, stellen van vragen.

Plaats en tijdstip

De Starterscursus Joomla! vindt plaats op iedere 4e dinsdag van de maanden september t/m mei, ‘s avonds van 19.30-22.00 uur in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Let op: alleen in december 2019 vindt de cursus op de 2e dinsdag plaats!

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website!

Over de locatie

Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1
8442 EZ  Heerenveen


Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla! cursussen en trainingen

Datum
Dinsdag 24 september 2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen, The Netherlands
Open in Google Maps