Niet meer weg te denken in ons cursusaanbod, de Gevorderdencursus Joomla. De eerste cursusavond van dit seizoen is op dinsdag 24 september 2019.
In 9 bijeenkomsten onder andere aandacht voor:

  • Uitbreiden van de mogelijkheden van Joomla met extensies
  • Enige basiskennis van templates
  • Meertalige website
  • Toegangsrechten
  • Veiligheid van je website
  • Zoekmachineoptimalisatie

Deze cursus sluit qua niveau aan op het einde van de Starterscursus Joomla . Basisvaardigheden zoals het aanmaken van artikelen, menu-items en categorieën en het werken met modules worden als bekend verondersteld.

De organisatie

De organisatie van de Gevorderdencursus Joomla is in handen van Eric Beernink als cursusleider. Hij wordt daarbij geassisteerd door Frits Schippers.

De cursus

Het programma en informatie voor cursisten van de Gevorderdencursus Joomla is op onze website te vinden. Om te oefenen raden wij cursisten aan een eigen domein te nemen en op dat domein een oefenwebsite te installeren. Nadere info hierover op de eerste cursusbijeenkomst. Ook kunnen cursisten gebruik maken van een chatgroep in de app 'Telegram' voor informatie en het, tussen de cursusavonden door, stellen van vragen.

Plaats en tijdstip

De Gevorderdencursus Joomla! vindt plaats op iedere 4e dinsdag van de maand (september t/m mei), ‘s avonds van 19.30-22.00 uur in zalencentrum Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. Let op: alleen in december 2019 vindt de cursus op de 2e dinsdag plaats!

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website.

Over de locatie

Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1
8442 EZ  Heerenveen


Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla! cursussen en trainingen

Datum
Dinsdag 24 september 2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen, The Netherlands
Open in Google Maps