AcyMailing en RSForm! Pro zijn allebei powertools voor Joomla. Met AcyMailing kun je nieuwsbrieven versturen vanuit je Joomla-website, met RSForm! Pro kun je allerlei soorten formulieren maken.

AcyMailing heeft een eigen module die een inschrijfformulier genereert, maar als je daar RSForm! Pro voor gebruikt, ben je veel flexibeler. Je kunt zelf bepalen hoe je formulier eruitziet, en je kunt ook nog andere informatie verzamelen dan alleen de gegevens die AcyMailing nodig heeft.

In deze workshop leer je:

  • een inschrijfformulier maken waarmee de bezoeker meteen wordt ingeschreven
  • een inschrijfformulier maken met een “ik geef toestemming”-vakje
  • een formulier maken waarbij ook andere informatie wordt ingevuld
  • een formulier maken waarbij voor een of meer nieuwsbrieven wordt ingeschreven (afhankelijk van de keuze van de bezoeker)

We werken op een oefensite waar RSForm! Pro op geïnstalleerd is. Na afloop kun je je eigen formulier(en) en een aantal voorbeeldformulieren als download meenemen, zodat je ze kunt hergebruiken op je eigen site(s).

Een licentie voor één jaar RSForm! Pro is bij de prijs inbegrepen.

Benodigd niveau

Ervaring met RSForm! Pro is noodzakelijk voor deze workshop. Heb je nog geen ervaring met RSForm! Pro? Volg dan eerst de eendaagse basis workshop.

In deze workshop gaan we PHP-scripts toepassen. Je hoeft geen diepgaande kennis van PHP te hebben, maar je moet er ook weer niet bang voor zijn.

Praktische informatie

Datum: donderdag 20 februari 2020, 13:30 - 17:00 uur

Locatie: Arnhem, exacte locatie volgt

Aantal deelnemers: maximaal 8

Wat heb je nodig: Behalve je eigen laptop hoef je niets mee te nemen. Je werkt in een oefensite die wij voor je hebben klaargezet.

Wij zorgen voor koffie, thee en water.

Docent: Anja de Crom

Je kunt deze workshop ook boeken voor een groep van drie of meer deelnemers, of bij jou op locatie. Informeer naar de mogelijkheden: 026 - 737 0231

Kijk voor meer informatie over deze of andere workshops op www.weblab42.nl

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla! cursussen en trainingen

Datum
Donderdag 20 februari 2020

Tijd
13:30 - 17:00 uur

Locatie
Bij Arnhem, exacte locatie volgt

Open in Google Maps