Met deze vraag neemt Patrick Smits jullie vanavond bij gebruikersgroep Arnhem - Nijmegen mee in zijn zoektocht naar {LESS}. Zijn zoektocht begon mei 2016, na een artikel in het handboek Joomla, geschreven door Marco Dings. Hij deelt zijn ervaringen en aanvaringen in deze zoektocht naar {LESS}. Met de presentatie hoopt hij mensen enthousiast te krijgen om deze methode van programmeren te gaan gebruiken bij het ontwerpen en/of modificeren van templates. De presentatie is zo opgebouwd dat deze geschikt is voor zowel de beginnende hobbyist als ook voor de doorgewinterde professional. De presentatie is enkel en alleen gericht op LESS, wat betekent dat Patrick tijdens de presentatie de implementatie van LESS in een joomla-site niet zal behandelen.  Veel frameworks en templates werken met LESS (bv. Helix, Gantry en Yootheme).

Laat jullie verrassen en wees welkom in de wereld van {LESS}!

Wanneer er tijd voor over blijft zullen we ook een ronde dr. Joomla houden. Heb je een probleem met je website waar je niet uitkomt of andere vragen? We proberen de oplossing te vinden!

Wil je ook komen?

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

Over de locatie

De bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroep Arnhem - Nijmegen worden gehouden op het kantoor van Buro Blûn. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de wijk beschikbaar. 

Erfstraat 9
6668AD Randwijk

Arnhem

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 11 oktober 2017

Tijd
19:30 - 21:30 uur

Locatie
Bij Buro Blûn
Erfstraat 9, Randwijk
Open in Google Maps