Op DONDERDAG 15 februari hebben we Jordi Van Nistelrooij te gast, hij gaat een presentatie houden over email beveiliging.

Voorkomen van nieuwsbrieven die in de SPAM folder komen

Mail versturen kunnen we allemaal. Mail bezorgen wilt ook nog wel lukken. Maar mail bezorgen in de inbox van de geadresseerde in plaats van de spambox gaat nog wel eens mis. In deze presentatie gaan we een blik werpen op termen als SPF - DMARC - DKIM en PTR. Hoe stel je dit in en waarom. Ook gaan we kijken hoe we onze mails kunnen testen op potentiële spam met mail-tester.com. Toegang tot DNS is hier wel voor nodig, maar als jij weet wat je wilt bereiken is dit altijd makkelijker naar je hostingprovider.

Wil je ook komen?

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

Over de locatie

De bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroep Arnhem - Nijmegen worden gehouden op het kantoor van Buro Blûn. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de wijk beschikbaar. 

Erfstraat 9
6668AD Randwijk

Arnhem

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Donderdag 15 februari 2018

Tijd
19:00 - 21:30 uur

Locatie
Bij Buro Blûn
Erfstraat 9, Randwijk
Open in Google Maps