Details

De Joomla gebruikersgroep Nijmegen & Arnhem komt bijeen in Nijmegen. Deze keer staat er een presentatie van Peter Martin over de nieuwe Joomla 3.9 "Privacy Tool Suite ".

Eind oktober werd Joomla 3.9 uitgebracht. Het bijzondere aan deze nieuwe versie is dat het een "Privacy Tool Suite" bevat: hulpmiddelen die website beheerders kunnen ondersteunen bij het voldoen aan privacy wetgeving: gebruikerstoestemming, informatieverzoeken van gebruikers beheren, gebruikers log, etc.

Peter laat zien wat de nieuwe mogelijkheden van Joomla 3.9 inhouden en hoe je ze zelf kunt gebruiken.

Wil je ook komen?

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

Over de locatie

In het witte pand (Isatis) op het Keizer Karelplein (op de hoek van de Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg). De ingang is een zij-ingang op de Van Schaeck Mathonsingel, in het gangentje (bij bord "32M") dat langs de brandtrap loopt. Het kantoor zit in Vleugel Q (bij Keizer Karel Webdesign / Ariens Solartechniek) Je kunt op de intercom aanbellen bij: "Webdesign".

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 12 december 2018

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8 & Keizer Karel Webdesign
Keizer Karelplein 32 q, 6511 NH Nijmegen
Open in Google Maps

Wij gaan!