*** Wegens te weinig aanmeldingen en omdat Henk positief is getest voor Corona, hebben we deze bijeenkomst verplaatst naar woensdag 2 november 2022 ***

Op veler verzoek gaan we deze avond aandacht geven aan het migreren van een Joomla 3.10 site naar 4.2

Van een relatief eenvoudige site gaan we naar ervaringsverhalen uit de praktijk. Steven Trooster neemt ons mee in zijn ervaringen.
Leerzaam en goed om met elkaar te kijken hoe eenvoudig het kan verlopen of welke hobbels je tegen kunt komen en hoe deze op te lossen.

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Kom je ook?

*** Deze bijeenkomst is verplaatst naar woensdag 2 november 2022 ***

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw (onder Bureau Vet) aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Dinsdag 4 oktober 2022

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8
Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Open in Google Maps

Wij gaan!