Vanwege carnaval is onze bijeenkomst in februari een week vervroegd ! Ons programma: Wat is jouw favoriete gebruikte extensie en waarom? Dat willen we heel graag eens van iedereen weten en in de groep bespreken. Natuurlijk kun je dit laten zien en eventueel demonstreren. Heb je niet echt een favoriete extensie? Een handige tool is natuurlijk ook leuk om te bespreken. Daarna is er de mogelijkheid om je algemene Joomla vragen te stellen....dus Dr. Joomla tijd! Vooraf uit eten! We willen graag vooraf een hapje gaan eten in Breda. Als je mee wilt kun je het ons even laten weten? Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten. We hebben een leuk restaurant in Princenhage gevonden t.w. De Aogse Markt. Na aanmelding (graag uiterlijk voor zaterdag 18 februari!) ontvang je van mij een bevestigingsmail. Ik maak dan de reservering voor onze tafel (het is een druk restaurant dus dat is zeker nodig). Tot de 21e! JUG Breda Jan van Kuijk, Nico Bouwman, Nico van Leeuwen en Edith van Leeuwen

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage van De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift.
Dineren is niet op de locatie zelf mogelijk. Wel gaan we geregeld van tevoren eten in een leuk restaurant niet ver van de Vlieren af. Wil je aanschuiven geef dit dan aan Edith van Leeuwen door (zij maakt de reservering - dat is bij dit restaurant wel nodig!)
Niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Sioe Hoey
Helaas kan ik aanstaande bijeenkomst niet, maar ik hou de volgende graag weer in gedachten!
Groetjes en veel plezier,
Sioe Hoey

EasyDiscuss Avatar
Tom Voeten
Jammer dat het op dezelfde avond is als JUG010. Ik ben er daarom helaas niet bij

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 21 februari 2017

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps