ReneKreijveldRené Kreijveld komt bij ons langs om ons te vertellen over zijn 'Best Practices'. René Kreijveld heeft Informatica gestudeerd in Eindhoven (HIO, 1990). Hij doet sinds 1999 aan frontend development en sinds 2004 bouwt hij websites en webapplicaties met Mambo en vanaf 2005 met Joomla!. Hij werkt als webdeveloper bij DSD Business Internet in Deurne. Naast zijn werk speelt René drums of traint met zijn jachthond.

In zijn Joomla Best Practices presentatie vertelt René hoe hij  bij DSD Business Internet, Joomla projecten aanpakt. Welke tools en hulpmiddelen wordt er gewerkt en met welke Joomla setup en standaard extensies worden er gebruikt. Het is een erg interactieve presentatie met veel ruimte voor vragen en diepgang.

Meld je dus zeker aan voor deze avond!  We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

Vakantiestop!
Let op! Dit is de laatste bijeenkomst voor de vakantiestop! De vakantiestop is dit jaar iets langer! Omdat De Vlieren nog gesloten is op de laatste dinsdag van de maand hebben we de bijeenkomst een week doorgeschoven naar september. Dit houdt in dat we in september twee bijeenkomsten hebben, t.w. op dinsdag 5 september en 26 september 2017.

Vooraf uit eten!
Het wordt al steeds leuker bij JUG Breda aan tafel! Ook René eet dit keer gezellig met ons mee. We gaan weer eten bij de Aogse Markt, www.aogsemarkt.nl  Als je mee wilt kun je het ons even laten weten? Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten. Reserveren is echt verplicht. Dus meld het me graag voor zaterdag 23 juni ! Dan reserveer ik een tafel voor ons allen. Stuur me even een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook toch?

Met zonnige groet,

JUG Breda;
Jan van Kuijk | Nico Bouwman | Nico & Edith van LeeuwenOver de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage van De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift.
Dineren is niet op de locatie zelf mogelijk. Wel gaan we geregeld van tevoren eten in een leuk restaurant niet ver van de Vlieren af. Wil je aanschuiven geef dit dan aan Edith van Leeuwen door (zij maakt de reservering - dat is bij dit restaurant wel nodig!)
Niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
cor138
Ik kom om 20:00

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 27 juni 2017

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps