Zoektocht naar less BredaMet deze vraag neemt Patrick Smits jullie vanavond tijdens deze presentatie mee in zijn zoektocht naar {LESS}. Zijn zoektocht begon mei 2016, na een artikel in het handboek Joomla, geschreven door Marco Dings. Hij deelt zijn ervaringen en aanvaringen in deze zoektocht naar {LESS}. Met de presentatie hoopt hij mensen enthousiast te krijgen om deze methode van programmeren te gaan gebruiken bij het ontwerpen en/of modificeren van templates. De presentatie is zo opgebouwd dat deze geschikt is voor zowel de beginnende hobbyist als ook voor de doorgewinterde professional. De presentatie is enkel en alleen gericht op LESS, wat betekent dat Patrick tijdens de presentatie de implementatie van LESS in een joomla-site niet zal behandelen.  Veel frameworks en templates werken met LESS (bv. Helix, Gantry en Yootheme).

Laat jullie verrassen en wees welkom in de wereld van {LESS}!

Meld je dus zeker aan voor deze avond!  We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

We gaan vooraf nog wel uit eten!
Het wordt al steeds leuker bij JUG Breda aan tafel! Ga jij ook mee? We gaan weer eten bij de Aogse Markt, www.aogsemarkt.nl Als jij mee wilt kun je het ons even laten weten?
Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten. Reserveren is echt verplicht. Wil je nog mee? Meld het me even zo snel mogelijk (liefst voor  25 mei a.s.).
Dan reserveer ik een tafel voor ons allen. Stuur me even een mail via edith@delinie-ict.nl

Cheeseburger

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage van De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift.
Dineren is niet op de locatie zelf mogelijk. Wel gaan we geregeld van tevoren eten in een leuk restaurant niet ver van de Vlieren af. Wil je aanschuiven geef dit dan aan Edith van Leeuwen door (zij maakt de reservering - dat is bij dit restaurant wel nodig!)
Niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 29 mei 2018

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps