Beste JUG deelnemers en volgers,

Vanwege de oproep van onze Minister President Mark Rutte en het RIVM tijdens de persconferentie van gisterenmiddag, hebben wij ervoor gekozen om de volgende maatregelen te nemen.

Ook wij nemen liever het zekere voor het onzekere en zijn van mening e.e.a. niet op te moeten zoeken. Daarom zien wij ons helaas genoodzaakt om onze JUG bijeenkomst van dinsdagavond 31 maart a.s. te annuleren.

Hiermee zal de presentatie over de leden registratie systemen op de eerstvolgende avond gehouden worden, die wel plaats kan gaan vinden. Vooralsnog staat de eerstvolgende datum gepland op dinsdagavond 28 april, maar wij zullen dit nog vooraf definitief kenbaar maken.

Wij houden jullie hier uiteraard van op de hoogte!

Wij wensen iedereen al wel een heel fijn weekend toe en danken jullie voor jullie begrip,

Met gezonde groet,
namens JUG Breda;
Jeroen Moolenschot | Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

 

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage (na de trap rechtsaf) in De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift. Dineren is op de locatie zelf mogelijk tegen een goede prijs. En niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 31 maart 2020

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps