Zo maar aanschuiven?
Nee...helaas zal dit niet meer gaan. We volgen zo veel mogelijk de richtlijnen van de RIVM en hebben een ruimere opzet zodat we in de ruimte afstand van elkaar hebben. Er is ruimte voor in totaal 14 personen, inmiddels hebben wij voor deze avond al 8 aanmeldingen uit onze vaste bezoekers. Er zijn dus nog 6 tickets beschikbaar. Aanmelden vooraf is daarom noodzakelijk en vol=vol.

Wat gaan we behandelen?
Het is alweer even geleden dat we elkaar zagen en zijn waarschijnlijk diverse interessante punten tegen gekomen. Dus bespreek het tijdens deze avond!
Heb je een vraag waar je op blijft hangen? Laat het even weten aan het begin van de avond, dan kunnen we ons best doen om je met een oplossing te helpen! De onderwerpen die besproken kunnen worden zijn divers. Gebleken is dat dit zeer ondergewaardeerde avonden zijn. Maar waar wel de meest memorabele discussies in naar voren zijn gekomen. Onverwachte goede tips en trucs!

Meld je aan voor deze avond!
Meld je hieronder aan. We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

Eten bij JUG Breda in De Vlieren!
Het is mogelijk om tussen 17.00 en 19.00 uur iets te eten op onze locatie van De Vlieren. Het is nu WEL nodig om je hiervoor aan te melden.
Ik MOET hiervoor echt reserveren, dus wil je gezellig met ons mee eten (op afstand)....laat het me weten.
Mail me even zodat ik het niet kan vergeten - via edith@delinie-ict.nl
We eten rond een uur of zes. De prijzen zijn vanaf ca. € 5,50 voor een maaltijd, je bent zeker van harte welkom. Iedereen eet mee op eigen kosten.

Met vrolijke groet,
namens JUG Breda;
Jeroen Moolenschot | Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

 

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage (na de trap rechtsaf) in De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift. Dineren is op de locatie zelf mogelijk tegen een goede prijs. En niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 29 september 2020

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps

Aanmelden