Hans kuijpers custom fields the next level

Hans Kuijpers – Custom fields "the next level"

Dit is in navolging op de presentatie van Sander Potjer over de wondere wereld van Custom fields.
In deze presentatie laat Hans ons zien hoe hij van het design naar een geprogrammeerde site gaat.
Hij houdt bij het ontwikkelen natuurlijk rekening met het beheer van de website en zet veelvuldig Custom fields in om het gewenste resultaat te krijgen.
 

Deze presentatie gaat dieper in custom fields dan de eerder gegeven presentatie van Sander Potjer - Wondere wereld van Custom fields.
Maar ook als je die niet hebt gezien is het de moeite meer dan waard langs te komen! Meld je dan ook snel aan, want vol is vol.

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op amsterdam@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Hans Kostense
Bij deze wil ik me graag aanmelden voor de bijeenkomst op maandag 30 oktober in Bussum.

Reageer

1000 Resterende tekens