Anja de crom jugBussum

 

Soms is een extensie technisch perfect, maar zou je willen dat de interface wat mooier, handiger, duidelijker of gemakkelijker was. Dan kun je een override maken: een aangepaste layout voor de weergave van de extensie. Het kan ook anders: met RSForm!Pro.

Formulieren zijn de krachtpatsers van je website. Je kunt er van alles mee. Mailen natuurlijk, maar ook informatie uit je database tevoorschijn trekken en gegevens naar je database sturen. Die functionaliteit kun je inzetten om een workflow te bouwen die helemaal is afgestemd op de gebruiker, en waarin jij zelf kunt bepalen welke informatie op welk moment ingevuld wordt.

Heb je ervaring met het maken van (basic) formulieren in RSForm!Pro, en enig inzicht in de database van je website(s)? Dan kun jij ook je eigen interface voor extensies bouwen!

In deze presentatie laat Anja je zien hoe je dat aanpakt en welke stappen je moet nemen. De presentatie was al eerder onderdeel van de JoomlaDagen, de jaarlijks terugkerende Nederlandse Joomla-conferentie.

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op amsterdam@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

Reageer

1000 Resterende tekens