Martijn Maandag

Op maandag 30 april hebben wij het in Bussum over vertalen van Joomla core en delen van de diverse Joomla websites.

Martijn Maandag is coördinator voor de Nederlandse taalbestanden van de Joomla core. Hij komt uileggen hoe de vertaling van de core in zijn werk gaat. Alle coördinatoren hebben de mogelijkheid om in Crowdin de vertaling voor hun taal te (laten) onderhouden en kunnen de vertaling valideren en downloaden.
Naast de core-vertaling wordt hier ook de mogelijkheid geboden delen van de Joomla.org website te vertalen, zoals https://www.joomla.org/3/ en https://downloads.joomla.org/nl/.
Hierna geeft hij uitleg over het vertalen van Joomla documentatie op de documentatiewebsite: https://docs.joomla.org/Main_Page

Meld je dan ook snel aan, want vol is vol

 

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op bussum@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Henk
Hi daar, het gaat me vandaag toch niet lukken om naar Bussum te komen. Helaas werkt de 'uitschrijven' knop niet, dus dan maar op deze manier.

Grtz,
Henk

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Bussum

Datum
Maandag 30 april 2018

Tijd
20:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ, Bussum, Nederland
Open in Google Maps