Simon Kloostra Joomla SEO

## LET OP ##
deze meeting stond gepland op 28 oktober maar is wegens omstandigheden verplaatst naar 5 november
# # # #

In deze presentatie bekijken we hoe we Joomla websites kunnen optimaliseren voor SEO. We lopen eerst kort door de basistechnieken heen, maar proberen vooral een aantal meer geavanceerde onderwerpen te behandelen.We gaan met name in op Google Search Console. Dit is recent volledig op de schop gegaan en als je serieus met SEO bezig bent kun je hier ontzettend veel nuttige informatie over je sites uit halen.Mocht je verzoeken hebben om bepaalde onderwerpen specifiek uit te diepen kun je dit aan het begin van de presentatie aangeven, dan proberen we hier rekening mee te houden.

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op bussum@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

 

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Sjors R.M. Chamboné
Geachte heer/mevrouw,

Ik mag aannemen dat jullie een mailing lijst voor jullie JUG hebben. Kunnen jullie mij daar op zetten a.u.b.
Deze SEO avond heb ik vanavond in Utrecht al.
Bij voorbaat mijn dank.
Sjors R.M. Chambone

0
EasyDiscuss Avatar
Dennis Buis
Hoi Sjors,
Die hebben wij, hier kun je je aanmelden http://eepurl.com/FhhjD
De meeting van vanavond is wegens omstandigheden verplaatst naar volgende week dinsdag, maar je had hem al gezien... wellicht tot een volgende keer

Grt Dennis

0

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Nederland

Datum
Dinsdag 5 november 2019

Tijd
20:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ, Bussum, Nederland
Open in Google Maps