JUG Bussum juli 2019

 

Nou ff snel dan… want op dinsdag 30 Juli alweer gaan we het hebben over:

Website snelheid optimalisatie

Kom nog ff snel langs bij JUG Bussum op 30 juli a.s. want dan maken we met elkaar je website sneller!
Dat gaan we on the spot doen. We gaan kijken wat we kunnen doen om je website sneller te maken en doen dat met elkaars kennis, tips, tricks en indien nodig plug-ins. We benchmarken de site eerst, en gaan dan aan de slag op een testomgeving (Zelf opzetten, liefst op een sub-domein van live site). Wil je actief meedoen, zorg dan dus dat je je hebt voorbereid.

We zien je graag snel… in Bussum op 30 juli.


Groet Marcel, Anita & Dennis

 

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op bussum@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

 

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Bussum

Datum
Dinsdag 30 juli 2019

Tijd
20:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ, Bussum, Nederland
Open in Google Maps