De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Ledenadministratie een demo van Ernst Sangen waarin hij een mogelijke implementatie van een ledenadministratie via Joomla toont.
  • Google Structured Data voor vacatures een demo van René Kreijveld waarin hij laat zien hoe je middels een plugin structured data voor vacatures toevoegt.
  • Google Structured Data voor faq een demo van Hans Kuijpers waarin hij laat zien hoe je middels een template override structured data voor faq items toevoegt.
  • Hier kan jouw presentatie staan. Wil jij een presentatie geven voor JUG040? Neem dan contact met ons op via [email protected]
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Rick Spaan
Hans attendeerde mij op de meeting en ik haak graag online aan.
0

Reageer

1000 Resterende tekens