Heb je al eens een Joomla gebruikersgroep (JUG) bezocht? Nee? Dan kunnen wij je adviseren om hier eens te gaan kijken! Je bent altijd van harte welkom om eens aan te schuiven.

Meer over gebruikersgroepen

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • YOOTheme Pro René Kreijveld laat in een demo zien hoe je vanaf scratch met YOOTheme Pro aan de slag gaat. Een nieuwe Joomla installatie, dan YOOTheme Pro en dan ... René laat het zien 
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Paul Trouw
Hoi, ik ben er maandag bij.
Ik heb ook een paar vragen aan René. Misschien dat deze ook aan bod kunnen komen.
Ik ben ook erg benieuwd naar YOOTheme Pro icm meerdere talen? Hoe ga je slim om met vertalingen? Is het bijv mogelijk om met Falang icm met YOOTheme te werken? En hoe werk je met dynamische content in meerdere talen?

0

Reageer

1000 Resterende tekens