'De kracht van Joomla 4 in combinatie met RSForms en Yootheme Pro'

In de Joomla Extension Directory vind je een keur aan extensies voor allerlei doeleinden. Maar heb je overal een aparte extensie voor nodig? Het klinkt zo makkelijk om snel iets te downloaden en te gaan gebruiken. Voor je het weet zit je site vol met allerlei extensies. Maar elke extensie moet bijgehouden worden en wat als de maker ervan besluit om te stoppen met die extensie? Dat kan voor grote problemen zorgen. Het is daarom goed om te kijken hoever je met een standaard Joomla installatie kunt komen, eventueel aangevuld met 1 of 2 bewezen goede extensies.

Vanavond wordt getoond hoe je een website kunt bouwen waarop vacatures kunnen worden getoond (Joomla) en bezoekers, al dan niet geregistreerd, kunnen reageren (RSForms) waarbij dit allemaal vanaf de front-end is te beheren. De opmaak van de site wordt gedaan met Yootheme Pro (dynamic content) als template / page builder.

Het wordt dus geen statisch afdraaien van een aantal slides maar aan de hand van een praktijkvoorbeeld worden de genoemde zaken getoond en doorgenomen.

Het gaat er vanavond om je als website beheerder te laten zien wat er allemaal mogelijk is met een minimum aan extra extensies zodat je daar bij het beheren / onderhouden van je site voordeel van hebt. Een avond waarbij veel interessante mogelijkheden voorbijkomen die mogelijk ook (deels) toegepast kunnen worden op je eigen Joomla site.

Een avond met veel informatie voor zowel de beginnende als de ervaren Joomlagebruiker. Dus zorg dat je erbij bent!

 
Tot ziens!

De beheergroep Joomla! Heerenveen

Over de locatie

Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1
8442 EZ  Heerenveen


Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Heerenveen

Datum
Dinsdag 1 maart 2022

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Zalencentrum Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen, The Netherlands
Open in Google Maps