Mindert Aardema van http://netspecialist.nl uit Zwolle komt helemaal naar Leiden om te vertellen over Joomla. Mindert heeft Joomla cursussen ontwikkeld, stuurt regelmatig nieuwsbrieven uit, en heeft een levendige Facebook community opgebouwd.

We zien je graag bij Jug071 in Leiden. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar.We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Meet en Greet is goed te bereiken. Vanaf Leiden Centraal is het 10 minuten lopen. Parkeren in de directe omgeving is vanaf 19:30 uur gratis.

Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

Heb je een leuk idee voor een presentatie of heb je grote behoefte aan een specifiek onderwerp, laat het ons weten. We zijn altijd in voor nieuwe dingen of gaan op zoek naar een geschikte spreker.

Als je vragen over de bijeenkomsten hebt, kun je een email sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Daarnaast hebben we een Facebook pagina …. Graag liken ! klik hier

Tot ziens in Leiden !

Over de locatie

Meet & Greet Leiden
Raamstraat 17
2316 BA Leiden

Meet&Greet is een ruimte midden in de wijk Groenoord-Zuid. De wijk is net als veel andere wijken in Leiden aangewezen als Blauwe Zone.

Een blauwe zone is te herkennen aan de blauwe stoeprand bij een parkeervak. Tijdens bepaalde uren van de dag is de blauwe zone van kracht en mag er maar een bepaalde tijd worden geparkeerd.

Als je wil parkeren in een blauwe zone zijn er 2 opties:
1. Door middel van een parkeerschijf/blauwe kaart. Het idee is dat je op de parkeerschijf aangeeft wanneer de auto is geparkeerd op de plek. In een blauwe zone geldt een maximale tijdsduur bij de wijk Groenoord is dat maximaal 2 uur.
2. Door middel van een kraskaart waardoor je wel de gehele dag mag staan.

Beide zijn ook beschikbaar in de Meet&Greet (de kraskaarten zijn te koop en er zijn wat reserve blauwe kaarten).

Wat de tijden betreft gaat het om het volgende schema:

Maandag tot zaterdag
van 11:00 t/m 16:00
van 18:00 t/m 21:00

Leiden

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
René van Elk
Ik had mij aangemeld maar ik ben ziek geworden.
met vriendelijke groet René van Elk

Reageer

1000 Resterende tekens