We gaan het tijdens deze bijeenkomst hebben over RSForms van RSJoomla.

rsformboxBetreft een extensie waarmee je heel eenvoudige formulieren tot heel complexe formulieren mee kunt maken.Formulieren zijn de power-ups van je website!

Je kunt ze gebruiken voor de geijkte dingen, zoals contact en inschrijving. Maar het wordt pas echt leuk als je ze inzet voor wat uitdagender werk. Bouw er een mini-webshop mee. Knoop ze aan elkaar om een keten van informatie in gang te zetten.

Gebruik ze om tabellen van andere extensies te vullen, of om informatie uit die extensies tevoorschijn te toveren. Of maak er je eigen soort-van-nep-extensie mee. Als je eenmaal doorhebt wat formulieren doen – en dat doe je als je deze presentatie hebt bijgewoond, want Anja legt het uit in begrijpelijk Nederlands – zul je versteld staan van de mogelijkheden.

 

Anja de Crom 300px kl

Voor de voorbeelden uit deze presentatie gebruikt Anja RSForm Pro (haar favoriete extensie). Anja de Crom is (mede)eigenares van WebLab42 Ze zal ons wegwijs maken in deze betaalde formulier extensie.

 

 

Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.
Meldt je aan en kom meer te weten over de mogelijkheden van RSFoms.

 

Over de locatie

Maastricht University
Peter Debyeplein 1
6229 HA  Maastricht (tegenover het AZM)

 

We hebben als doelstelling om 8 tot 10 keer per jaar een JUG avond te organiseren. Gezamenlijk bepalen we de onderwerpen die tijdens de JUG avond aan de orde komen.
Het eerste bezoek is gratis, daarna betaal je € 20,- per jaar. Met het geld kunnen we gast sprekers compenseren voor de reiskosten en de kosten voor promotiedoeleinden bekostigen. Je mag en kunt gebruik maken van en je eigen laptop en er is WiFi beschikbaar op de locatie.

Ingang zie rode pijl, op onderstaande foto.
Parkeren (gratis) kan aan de achterzijde en zijkant van het gebouw.

Locatie Ingang UniMaastricht

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Maastricht

Datum
Maandag 20 mei 2019

Tijd
19:00 - 21:30 uur

Locatie
Bij Maastricht University
P. Debyeplein 1, 6229 HA Maastricht, Nederland
Open in Google Maps

Wij gaan!