Nieuws uit de community

Hebben jullie gezien dat..?

Presentatie Klantgericht projectmanagement door Edward Dalmulder

Mensen die als zelfstandige actief zijn, worden in de regel gedreven door hun passie. Dat gaat veelal om een vakgebied (programmeren, design, implementeren, ...). Bij het succesvol uitvoeren van projecten en het werken aan goede klantrelaties, komt echter meer kijken dan het vakgebied. Denk aan professioneel projectmanagement en aan het kunnen voeren van een goede dialoog met je klant en het maken van de juist afspraken. Met een heldere aanpak, gebaseerd op klantgericht projectmanagement, kun je veel vraagstukken aan de voorkant organiseren en tackelen voordat het tot ongewenste resultaten of situaties leidt. Met praktische tips & tricks en aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik aan hoe je hiermee een verbeterslag kunt maken. Het resultaat? Minder zorgen (door goed te organiseren) en meer tijd voor je uiteindelijke passie.

Dokter Joomla!

Een vraag? Een probleem waar je al uren op zit te staren? Het forum in het echt: stel je vraag en we gaan samen op zoek naar het antwoord.


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie.

Kosten

Deelname in 2017 is gratis. Normaal rekenen we een bijdrage van 5 euro, van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa. Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

iFredBizzXLCrosslineMedia7Strel

Voorafgaand aan de bijeenkomst eten we samen, in het restaurant.

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 21 februari 2017

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps