Nieuws uit de community

Hebben jullie gezien dat..?

Presentatie Joomla! 3.8, 3.9 en 4.0

Aankomende dinsdag komt Joomla 3.8 uit en deze blikt alvast vooruit naar Joomla 4. Deze release is gedoopt de Router Release omdat hier de nieuwe c.q. experimentele router in zit. Deze router zal op den duur de huidige router in Joomla 4 vervangen. We gaan eens kijken wat voor voordelen deze brengt, moeten we nu al overstappen of is het overbodig.

Verder kijken we naar Joomla 3.9 want die komt er ook al aan en daar wordt ook aangewerkt en wat brengt deze versie ons. Dit zal de laatste Joomla 3 release zijn en dan gaan we over naar Joomla 4.0. Wat is dan het nut van deze release? We gaan kijken wat deze release ons biedt.

Uiteindelijk komen we uit bij Joomla 4.0. Een lang verwachte release, wat gaat dit ons brengen dan? Hoe ver zijn ze eigenlijk met deze versie? Zitten we hier wel op te wachten? Veel vragen, we duiken eens in Joomla 4 en wat het heeft en doet.

Presentatie GitHub voor niet-programmeurs

Een korte introductie over wat GitHub nou eigenlijk allemaal is, wat doet het en kan het nuttig zijn om dit ook te gaan gebruiken. Het Joomla project gebruikt inmiddels al wat jaren GitHub en als je iets wil bijdragen kom je hier ook mee in aanraking. Is het ook bruikbaar voor persoonlijke doeleinden of voor klantprojecten. We gaan eens kijken wat GitHub ons te bieden heeft.

 

Dokter Joomla!

Een vraag? Een probleem waar je al uren op zit te staren? Het forum in het echt: stel je vraag en we gaan samen op zoek naar het antwoord.


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie.

Kosten

Deelname in 2017 is gratis. Normaal rekenen we een bijdrage van 5 euro, van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa. Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

iFredBizzXLCrosslineMedia7Strel

Voorafgaand aan de bijeenkomst eten we samen, in het restaurant.

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Maandag 18 september 2017

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps