Nieuws uit de community

Hebben jullie gezien dat..?

Dokter Joomla!

Deze avond gaan we eens dieper in op problemen waar gebruikers tegen aan lopen. Heb je een probleem, vraag of mededeling. Vanavond is de kans om het eens uitgebreid uit de doeken te doen. Mocht je een probleem of vraag willen voorleggen aan de groep, bereid deze dan goed voor. Zorg dat we het fenomeen in actie kunnen zien. Verder zorg ervoor dat je volledige toegang tot de website heb zodat we aanpassingen kunnen doen om het te verhelpen.

Een vraag? Een probleem waar je al uren op zit te staren? Het forum in het echt: stel je vraag en we gaan samen op zoek naar het antwoord. Deze avond gaan we eens dieper in op de problemen die ondervonden worden. Laat ons meekijken naar het probleem waar je tegen aan loopt en we gaan op zoek naar een oplossing.

Heb je zelf een oplossing gevonden voor een lastig probleem, ook dat horen we graag. Deel met ons je ervaring over hoe je het hebt opgelost.


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie.

Kosten

Deelname in 2017 is gratis. Normaal rekenen we een bijdrage van 5 euro, van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa. Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

iFredBizzXLCrosslineMedia7Strel

Voorafgaand aan de bijeenkomst eten we samen, in het restaurant.

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 28 november 2017

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps

Organisatoren