Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Custom Fields en meer gepresenteerd door Paul Kleingeld en Roland Dalmulder

Deze avond gaan we Custom Fields eens uit de doeken van vanuit 2 invalshoeken:

  1. Als webbouwer
  2. Als ontwikkelaar

Paul gaat de voordelen en nadelen van custom fields langs door de ogen van een website bouwer. Er zal een praktijk proef gedaan worden om te kijken of het sop de kool waard is. Zo komen we tot de conclusie of het inderdaad een goed idee is om custom fields te gebruiken.

Roland gaat daarna ook de voors en tegens af als ontwikkelaar. Moet je nu voor custom fields kiezen of toch liever zelf iets bouwen. We gaan er vanavond achter komen.

We doen dit op Joomla 3.9 omdat er daar 2 verbeteringen inzitten die goed van pas komen en om gelijk een beeld te geven wat er nieuw is op het gebied van custom fields. Wat dat is gaan we laten zien tijdens de presentatie.


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Kosten

Deelname in 2018 is € 5,00 per persoon per bijeenkomst. Van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa.

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

JUG010 Sponsoren 2018

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Maandag 11 juni 2018

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps