Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Case-study: Het bouwen van de Rotterdamse valuta Dam en betaalplatform

Arie Smitskamp neemt ons mee op reis langs de weg die is afgelegd bij het bouwen van het betaalplatform voor de Rotterdamse valuta Dam. Na jaren van ontwikkeling begint het nieuwe platform nu echt vorm te krijgen. De acceptatie van de Dam neemt ook gestaag toe en er komen steeds meer bedrijven bij die het accepteren.

Wat zijn de uitdagingen geweest? Welke obstakels zijn er overwonnen? Waarom is er voor Joomla! gekozen als beheersysteem? Wat staat er nog meer op de verlanglijst?

Kom ook en ontdek hoe een leuk idee tot iets groots kan uitgroeien.


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Kosten

Deelname in 2018 is € 5,00 per persoon per bijeenkomst. Van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa.

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

JUG010 Sponsoren 2018

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 11 september 2018

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps