Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Deel je trots met de JUG010

Op onze oktober bijeenkomst tonen twee JUG010 deelnemers een project waar ze trots op zijn. Wat hebben ze precies gedaan, waarom, en hoe? En wat is het resultaat?

Progressive Web Apps
Pieter-Jan de Vries trapt af met een presentatie en misschien al een rudimentaire versie van een extensie over dit onderwerp.

Kanban board
Maarten Blokdijk presenteert over nut en noodzaak van een Kanban board voor software development en toont zijn extensie waarmee je zo'n Kanban board in je website kunt opnemen.

 

 


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Meedoen?

Wil jij ook eens aanschuiven bij de Gebruikersgroep in Rotterdam, de JUG010? Aanmelden is niet verplicht, er is een gezellige bar, toegang is GRATIS, veel interactie, meestal wel tijd voor vragen aan Dokter Joomla. We eten van te voren met meestal een flinke groep. Je bent gewaarschuwd: de groep is groot, deelt heel veel kennis en het blijft meestal niet bij één keer meedoen!

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

sponsors.jpg

 

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
pjdevries
Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 15 oktober a.s. geef ik een presentatie over PWA's. Geintersseerden zijn van harte welkom.

Tot dan.

Pieter-Jan de Vries
Obix webtechniek
www.obix.nl

0

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 15 oktober 2019

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps