Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Progressive Web Apps part II

In oktober gaf Pieter-Jan de Vries een boeiende presentatie over Progressive Web Apps (PWA's). We gingen allen naar huis met de zekerheid: dat is gaaf! Er waren nog wel wat 'zorgen' qua bijvoorbeeld browserafhankelijkheid.

Fred van der Neut was geïnspireerd en ging aan de slag. Op de JUG010 van 11 november demonstreert hij wat hij ontdekte: meer mogelijkheden, minder 'zorgen'!

Verder op het programma
Van developer.joomla.org: "We are intending this Alpha release to be the last alpha of Joomla 4 and to present Joomla 4 Beta 1 in early November 2019". Zou het lukken voor onze JUG-meeting? Dan gaat dat natuurlijk op de agenda. En verder nieuws en ontwikkelingen, Interessante of leuke nieuwe extensies en tot slot natuurlijk Dr. Joomla.

 


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Meedoen?

Wil jij ook eens aanschuiven bij de Gebruikersgroep in Rotterdam, de JUG010? Aanmelden is niet verplicht, er is een gezellige bar, toegang is GRATIS, veel interactie, meestal wel tijd voor vragen aan Dokter Joomla. We eten van te voren met meestal een flinke groep. Je bent gewaarschuwd: de groep is groot, deelt heel veel kennis en het blijft meestal niet bij één keer meedoen!

Je bent van harte welkom!

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

sponsors.jpg

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Maandag 11 november 2019

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps