Joomla 4 is on the horizon", roept www.joomla.org. Dat roepen ze al een tijdje maar de afgelopen weken gaat het razendsnel. 

SAVE THE DATE: maandag 22 maart januari, 19.30u

We gaan een online meeting houden. In verband met Corona en de dan nog geldende lockdown, is het helaas even niet anders.

AANMELDEN VERPLICHT

De eerste Joomla4 release candidate komt eraan. Tijd om de diepte in te gaan! Onze eigen Maarten Blokdijk spreekt 23 en 24 april op de Joomla Day(s) USA. Hij verdiepte zich in de migratie naar Joomla4 en dan met name in hoe je soepel overstapt naar het gloednieuwe template Cassiopeia. De JUG Gebruikersgroep Rotterdam heeft de eer een sneak preview te krijgen.

HOOFDONDERWERP

Maarten Blokdijk:

"Kickstart Cassiopeia is een module in aanbouw, die je in staat stelt snel aan de gang te gaan met Joomla4. Joomla4 komt out of the box met het template Cassiopeia. Hoewel erg sterk, zijn de echte features van dit template aan kenners toebedeeld omdat de instelmogelijkheden beperkt zijn. Deze module is een toevoeging op dit template, die je in staat stelt snel kleuren aan te passen, functionaliteit toe te voegen en nog veel meer, zonder dat je ook maar 1 regel hoeft te coderen.Zie www.kickstartcassiopeia.com voor meer informatie."

Verder op de agenda

We starten de avond met met Joomla! nieuwtjes en ontwikkelingen. Hierdoor ben je snel weer op de hoogte. Na het hoofdonderwerp eindigen we met Dr. Joomla! Heb je vragen over Joomla4 of ben je met een website bezig en kom je ergens niet uit? Leg het via www.jug010.nl voor aan Dr. Joomla!. Met elkaar komen we er zeker uit.

LIVE STREAM

We zetten een live stream op en kun je vanuit thuis meekijken. Mocht je daar gebruik van willen maken, mail ons dan even op [email protected]. We zullen je in de nieuwsbrief hiervan ook op de hoogte stellen.

LOCATIE

Thuis! (online dus)

Reageer

1000 Resterende tekens