Wat kun je zelf doen om de vindbaarheid van je website in Google te verbeteren? Van algemene SEO tips tot speciale SEO extensies die je in Joomla kunt installeren. Maar ook standalone SEO tools niet specifiek voor Joomla, zoals het SEO-dashboard wat BizzMix gebruik: om de status van keywords bij te houden, SEO-rapportages te maken of realtime tekst scannen voor het optimaliseren van je blog berichten. Het komt allemaal aan bod.
Nico Bouwman, mede-organisator van JUG Breda en BizzMix, is Joomla website-ontwikkelaar met een passie voor SEO.

 

Let op !!!:

1. Aanmelden verplicht via deze agenda of per mail naar: utrecht@joomlacommunity.eu

Dit zodat wij kunnen ingrijpen als het maximum aantal deelnemers die zijn toegestaan op de locatie teveel dreigt te worden.

2. Vanwege de corona maatregelen zijn we uitgeweken naar een andere locatie met deze regels:

  • Wij volgen alle reguliere richtlijnen van het RIVM: regelmatig handen wassen, 1,5 meter houden, geen handen schudden, blijf thuis bij klachten of als iemand in uw omgeving klachten heeft.
  • Het ontsmetten van de handen bij binnenkomst is verplicht.
  • Mondkapje mag, hoeft niet.
  • Graag gepast geld meenemen.

Over de locatie

De Dame

Prinses Irenelaan 18

3554 HE Utrecht

 

Met de auto

U vindt ons aan de rand van Utrecht in de wijk Zuilen Noord.

Via A2
neem afslag 6, Ring Utrecht Noord (N230), neem afslag Maarssen-Dorp / Oud Zuilen en sla bij het stoplicht linksaf (ri. Maarssen-Dorp / Oud Zuilen). Bij het volgende stoplicht slaat u rechtsaf, richting Oud Zuilen. Volg de weg richting Utrecht en rijd door tot de tweede rotonde (ongeveer 2,6 km). Rijd deze rotonde rechtdoor en sla bij de eerste mogelijkheid linksaf. U passeert dan een groenstrook in het midden van de weg. U rijdt rechtdoor de Zwanenvechtlaan op; de bibliotheek ziet u aan uw linkerhand. U vervolgt deze weg en ziet aan uw rechterhand een winkelcentrum. Na +/- 100 meter ziet u ook aan uw linkerhand een aantal winkels. De Dame (appartementencomplex met rode stenen) bevindt direct tegenover deze winkels (o.a. Bakkerij "Berat"). Voor de ingang moet u iets doorlopen en dan rechtsaf. Parkeer de auto bij voorkeur op de (gratis) parkeerplaatsen rondom het gebouw. Laat geen waardevolle spullen in uw auto achter!

Via A27
neem afslag 31, Ring Utrecht Noord. Rijd door tot de rotonde met stoplichten bij afslag Daelwijck/Autoboulevard/Vechtsebanen en sla op deze rotonde linksaf (St. Fransiscusdreef). Rijd ongeveer 1,5 km rechtdoor, steek de Vecht over en neem de rotonde 3/4 (Prinses Irenelaan). Na ongeveer 500 meter ziet u De Dame aan de rechterkant (appartementencomplex met rode stenen). Parkeer de auto bij voorkeur op de (gratis) parkeerplaatsen rondom het gebouw en winkelcentrum. Laat geen waardevolle spullen in uw auto achter! 

 

Met het openbaar vervoer

Station Utrecht Centraal → 3554HE, Prinses Irenelaan, Utrecht
Aankomst maandag 10 augustus 2020 om 19:14

Lopen (6 minuten)
Vertrek  18:50 Station Utrecht Centraal
Aankomst  18:56 Bushalte CS Jaarbeurszijde perron C en D, Utrecht

Bus 7 richting Zuilen-Noord (U-OV)
Vertrek 18:56 Bushalte CS Jaarbeurszijde perron C en D, Utrecht Perron D4
Aankomst 19:08 Bushalte Prins Bernhardlaan, Utrecht

Lopen (6 minuten)
Vertrek  19:08 Bushalte Prins Bernhardlaan, Utrecht
Aankomst  19:14 3554HE, Prinses Irenelaan, Utrecht


DeDame

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Utrecht

Datum
Maandag 10 augustus 2020

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij De Dame, Utrecht
Prinses Irenelaan 18, 3554 HE Utrecht, Nederland
Open in Google Maps