JUG040 bijeenkomst - Eindhoven

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • YOOTheme Pro Yootheme is meer dan een template. Het is een template bouwer met een pagebuilder. Dit heeft als voordeel dat je zonder html, css, of javascript kennis hele mooie layouts kan ontwerpen. Doordat Yootheme Joomla content in kan lezen hoeven eindgebruikers hier niets van te merken. Zij werken gewoon in het artikel beheer. In deze presentatie van Rachel Walraven gaan we yootheme installeren, instelt en hoe je layouts bouwt.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

EasyDiscuss Avatar
Houten JPM
Vraagje voor doktor Joomla: Er wordt aangegeven dat ik 9 overrides (template bestanden) moet controleren (bijgewerkte bestanden) op schijndelfilm.nl. Hoe dien ik te werk te gaan?
0

1000 Resterende tekens


Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Eindhoven
Datum
Donderdag 9 februari 2023
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Online

Aanmelden / Afmelden
Aanmelden