Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Tips en Trucs over Joomla!: Veiligheid

Elke eerste zaterdag van de maand levert JoomlaCommunity een bijdrage over een aspect van Joomla! aan Livre. Livre is een onafhankelijk nieuws- en kennisportal met als doel het ontwikkelen en delen van kennis over digitale duurzaamheid. Deze maand gaat onze bijdrage over de veiligheid omtrent Joomla!.

Na de standaardinstallatie zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om te zorgen dat je website veilig blijft. Het is belangrijk de laatste versie van Joomla! te gebruiken, maar ook alle extra extensies die je installeert moeten actueel blijven. Daarnaast is een van de basisonderdelen het juist instellen van je bestandsrechten op de server. Mocht het mis gaan is het hebben van een backup van je website handig. In het artikel op Livre lees je de nodige informatie en tips over deze onderwerpen.

Binnenkort zullen we de serie artikelen ook een plaats geven op JoomlaCommunity, veel onderwerpen zijn al wel terug te vinden op help.joomlacommunity.nl.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.