JUG040 bijeenkomst - Eindhoven

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • User.css in Joomla 4 Rick Spaan laat zien hoe je met CSS Variabelen aan de slag kunt gaan om daarmee de styling van Cassiopeia, de standaard template voor Joomla 4, kunt wijzigen.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

EasyDiscuss Avatar
rinse janse
vorige keer in december (ging niet door) had ik een vraag genoteerd voor na de update naar J4.2.5. Ik was/ben mijn menustructuur kwijt.
Vraag blijft staan.

0

1000 Resterende tekens