woensdag 06 juli 2022
  3.4K bezoeken
Goedemorgen,

Ik had de vraag al eens eerder gesteld en toen zelf opgelost, maar ik loop bij het bouwen van een joomla website weer tegen hetzelfde probleem aan.
Nadat ik JCE had geïnstalleerd is de weergave van de icoontjes in JCE zwart/wit. Ik wil dat graag in kleur, maar ik weet niet meer waar ik dat kan instellen, het had iets met functies en weergave te maken maar waar vind ik dat ook al weer ?

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24353
Geaccepteerde antwoord
@Leen:4f3b2406#
Opgelost !!:D :D Door te gaan kijken naar de Algemene instellingen (Global Configuration) voor de errormelding, zag ik daar dat de teksteditor nog op TinyMCE stond. Gewijzigd naar JCE en Bingo

Hartelijk dank voor je hulp !

Groet,

Gijs

Gijs47 set the type of the post as  Vraag — 4 maanden geleden
4 maanden geleden
·
#24341
Goedemorgen Gijs,

bedoelde je dat wat je eerder hier zelfde soort probleem eerder had.
En somsl helpt inderdaad opnieuw in of uitloggen als je instelling heb gewijzigd en ook Web browser cache wissen.
En als je lokaal werkt met bv Wamp of Xampp server kan het op nieuw opstarten van die ook wel eens helpen na een wijziging

lvda

4 maanden geleden
·
#24345
@Leen:4f3b2406#
Ja dat was hetzelfde probleem. Ik ga naar Default Profiel van de JCE editor. Zet vervolgens daar bij tabblad Functies en Weergave --> Thema werkbalk op Klassiek en zie dan onderaan het voorbeeld dat het inderdaad in kleur is. Alleen als ik dan een nieuwe pagina aan wil maken is het weer gewoon zwart wit. Afgesloten , XAMPP stop en weer gestart. Opnieuw inloggen, maar helaas.
Wat zie ik over het hoofd ?

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24347
Hoi Gijs,

ik heb net even hier getest in mijn xampp maar als ik mijn jce instelt op klassiek en dan ook
dar op opslaan knop klikt blijft hij het hier onthouden.
Is jou JCE ook deze Versie 2.9.27 ?

lvda

4 maanden geleden
·
#24348
@Leen:4f3b2406#
Ja ik heb de versie 2.9.27
Ik snap er niets van

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24349
heel vreemd dan wel weer en er staat in profiel beheer alleen maar default aangevinkt de rest is uit ?

lvda

4 maanden geleden
·
#24351
@Leen

Ja alleen default ingevuld

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24352
En verder werkt alles wel naar behoren dus geen problemen met artikelen en categorieën bijmaken en opslaan of zo.?
en ook geen fout meldingen als je eventueel Error Reporting op maximaal zet ?
Als je de instelling heb opgeslagen en je logout de joomla en stopt xampp normaal
als dan nadien weer xampp opstarten in inlogt in joomla is dan jou instelling nog wel bewaard ?

lvda

4 maanden geleden
·
#24353
Geaccepteerde antwoord
@Leen:4f3b2406#
Opgelost !!:D :D Door te gaan kijken naar de Algemene instellingen (Global Configuration) voor de errormelding, zag ik daar dat de teksteditor nog op TinyMCE stond. Gewijzigd naar JCE en Bingo

Hartelijk dank voor je hulp !

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24354
Hallo Gijs,

Fijn dat het is opgelost. :D

Maar vreemd dat als je TinyMce als standaard had ingesteld dan een artikel kan bewerken met JCE
of heb ik nu zelf iets over het hoofd gezien

lvda

Martijn Maandag selected the reply #24353 as the answer for this post — 4 maanden geleden
4 maanden geleden
·
#24355
@Leen:4f3b2406#

Misschien lijkt het TinyMCE menu erg veel op JCE en heb ik ten onrechte gedacht dat ik na het installeren van JCE die de tekstverwerking overnam. Excuses daarvoor

Groet,

Gijs

4 maanden geleden
·
#24356
ha oke dat kan gebeuren nu snap ik het beter.
ik ging er al van uit dat je hem als standaard had ingesteld .
Maar het is opgelost en oorzaak gevonden dus top :D

lvda

Hans locked this post — 4 maanden geleden
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.