dinsdag 04 november 2014
  4.4K bezoeken
Hallo,

Ik wil graag net zoals op [url]http://www.deversebakker.nl[/url] het bestelformulier maken. Ik heb dit nagevraagd waar deze persoon dit bestelformulier heeft gemaakt, maar hij had het in Wordpress gemaakt.
Kan ik dit ook met een extensie in Joomla maken?
Kan dit bijvoorbeeld met RS Form pro??
Of met welke extensie zou ik dit kunnen maken?
Alvast dank voor jullie antwoorden!!
8 jaar geleden
·
#11051
In Joomla zijn verschillende formuliercomponenten, zoals Chronoforms en RSformPro, waar je dit mee kunt maken. Of als het helemaal maatwerk moet zijn, dan kun je eventueel ook een eigen component ervan (laten) maken, maar waarschijnlijk zoek je een al bestaand component.

Heb met RSform verschillende bestelformulieren gemaakt, waar dan ook nog de mogelijkheid voor betaling met iDEAL (b.v. met CCideal of JDideal) in zat, maar het is waarschijnlijk ook met andere formuliercomponenten mogelijk. Als het echt meer een hele winkel wordt en toch binnen Joomla moet blijven, dan moet je misschien ook eens rondkijken naar webwinkel-componenten in Joomla.

formulieren: [URL]http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/forms[/URL]
webwinkel-componenten: [URL]http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce[/URL]

Hou er wel rekening mee, dat het helemaal naar je zin aanpassen van b.v. RSform, met berekenen van totaal enzo, wel enige oefening vergt. Je kunt dat gedeelte anders ook nog uitbesteden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.