1. Frits
 2. de Cock
 3. Core extensies
 4. maandag 11 februari 2019
Heeft iemand al ervaring opgedaan met het afhandelen van privacy-verzoeken? Ik bedoel de functionaliteit die er in J.3.9 is bijgekomen onder Gebruikers > Pricvacy.

Ik heb hier alleen nog maar een test mee gedaan, en het lukt mij wel om een privacy-verzoek te honoreren (gegevens toesturen aan de gebruiker, of juist gegevens verwijderen), maar het verzoek blijft geregistreerd staan als zijnde nog niet behandeld. En na een tijdje krijg ik een herinneringsmailtje dat ik het verzoek nog moet behandelen.

Zojuist hebben we op de JUG030 gezamenlijk geprobeerd of we dit konden oplossen, maar het lijkt toch echt een bug. Iemand die hier andere ervaringen mee heeft?
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Frits,
Gevonden ....
Na het versturen van de mail met xml bijlage kun je op het e-mailadres van het verzoek klikken.
Dan heb je links boven een groene knop met complete. Als je deze gebruikt dan gaat de status op complete (waarde 2 in db).

Update: Je kunt dus blijkbaar onafhankelijk van de status (alleen na token approve van het opgegeven mailadres) op het e-mailadres van het verzoek klikken. Je opent dan het verzoek en hebt boven een aantal opties. Voltooien, ongeldig export en export met mail. Deze acties worden, een beetje onlogisch, pas zichtbaar na het openen van het item.

Groet,
Frans
 1. meer dan een maand geleden
 2. Core extensies
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi Frans,

Bedankt voor je reactie. Helemaal duidelijk & het werkt

Ben het met je eens dat het logischer zou zijn als je deze buttons meteen in het overzicht zou hebben. Maar het valt me een beetje tegen dat ik die buttons niet zelf opgemerkt had, ik was zeker te haastig ;)

Groeten, Frits!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Core extensies
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
U mag echter niet reageren op dit bericht.
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.