dinsdag 28 augustus 2018
  1.3K Visits
Hallo,

Ik heb op dit moment een verouderd bestelsysteem. We bezorgen verschillende soorten belegde broodjes bij bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:
- Broodje ham
- Broodje Kaas
- Broodje Kroket
- etc.
- etc.

Op elk product moeten ook weer "opties" zitten, zoals:
- met/zonder boter
- met/zonder sla
- etc.

Waar ik naar op zoek ben is iets voor mijn Joomla website waarmee klanten eenvoudig kun keuze aan kunnen geven en dat de keuze vervolgens bij ons via een e-mail binnenkomt.

Het liefste moet de totaalprijs ook weergegeven worden zodat mensen weten hoeveel de op locatie bij afhalen moeten betalen. Het mooiste zou natuurlijk zijn als het ook nog te integreren zou zijn met iDeal, maar dat is geen must.

Wat zou ik het beste hiervoor kunnen gebruiken? Zou ik dit met RSForms Pro kunnen? Kan RSForms Pro prijzen bij elkaar optellen?

Ik heb namelijk wel gezien dat er betalingsmodule voor beschikbaar is: http://www.rsjoomla.com/blog/view/415-rsformpro-ideal-plugin-launched.html

Mocht dit geen optie zijn, wat zou dan wel kunnen i.c.m. met mijn Joomla website?

Graag jullie advies.

Alvast bedankt!
meer dan een maand geleden
·
#17588
Het zal even puzzelen zijn, maar de functionaliteiten die je vraagt zitten in RSformspro. Ook het optellen en betalen. Een alternatief zou ik zo snel niet weten.
meer dan een maand geleden
·
#17698
Je kunt e.e.a. ook in HikaShop maken afhankelijk van je wensen.
Voorbeeld
meer dan een maand geleden
·
#17699
Hoi Stefaan,

Alles wat je wil kan zonder meer met RSForm!Pro.

En er zijn nog veel meer mogelijkheden met RSForm!Pro. Dit alles kom je te weten (het wordt je ter plekke uitgelegd) tijden de RSForm!Pro dag op 20 oktober in Rotterdam. Melde je hiervoor aan via de website http://www.rsformprodag.nl

We ontmoeten je graag .
meer dan een maand geleden
·
#17717
Ik ben een RSForm! Pro evangelist, maar ik zou in dit geval toch ook gaan voor Hikashop, met een oplossing zoals Nico hierboven laat zien.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.