woensdag, 20 april 2022
  1.2K bezoeken
Beste Joomlers !

De JoomlaDagen Frankrijk vinden dit jaar plaats op vrijdag 20 & zaterdag 21 mei. Niet in Parijs of in Marseille... maar wel in **Brussel** !

Na 2 jaar van pandemie zou ik het leuk vinden om zoveel Joomlers mogelijk te verzamelen. Mijn idee was bv dat ik een extra-zaal zou reserveren... voor de Nederlandstaligen (uit Vlaanderen & uit Nederland). Dat zou in ieder geval een mooie gelegenheid zijn om het evenement nog meer internationaal te maken en opnieuw te kunnen ontmoeten.

Wij gaan ook zeker een aantal sessies in het Engels voorzien, maar voor jullie NL-zaal zouden jullie bv zelf beslissen over een programma, formeel of informeel (een sort van un-conference indien jullie het wensen).

Wat denken jullie van het idee ?

2 praktische informaties ook:
- dit jaar #jd22fr is echt toegankelijk voor Nederlanders : Brussel is minder dan 1u30 van Breda, Eindhoven, Maastricht enz met de wagen bv
- de corona-maatregelen zijn achter de rug in België : geen Pass nodig, geen Covid Safe Ticket, geen Passenger Locator Form enz. En zelfs de mondmasker is enkel verplicht in openbaar vervoer


Meer informatie op http://www.joomladay.fr/en/
1 year ago
·
#24130
Zie nu het gedetailleerde programma op https://www.joomladay.fr/le-programme-2022

22 sessies waaronder 8 in het Engels :)
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.