1. RuudKuiper
  2. Overige vragen
  3. maandag 17 juli 2017
Ik ben ineens alle tab bladen kwijt bij module/ aangepaste HTML. Menu toewijzing enz zie plaatje
Joomla versie 3.7.3
Bijlagen
Reacties (35)
Hans van der Meer Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Moderator
Heb je lokale browser en Joomla cache al opgeschoond?
JDoc-vertaler, JPatch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Lid van het Joomla Social Media Team
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 1
Leen Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo,
Welke editor/tekstverwerker staat er ingesteld bij Algemene instellingen
als ik op je plaatje kijk zie ik iets staan van default editorpagebuilder ?
deze ken ik niet wel JCE of TinyMCE dus ik denk dat je een extra extensie of iets gebruikt ?
lvda
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 2
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Hans bedankt voor je reactie nee ik had de cache nog niet opgeschoond maar nu wel maar dat maakt geen verandering.
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 3
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Leen bedank voor je reactie ik heb bij algemene instellingen JCE ingesteld staan. ik denk dat daar het probleem zit ik zal JCE de-installeren en daarna een nieuwe installatie uitvoeren.

Bedankt zover
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 4
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik heb de jce editor verwijdert en opnieuw geïnstalleerd naar tot op heden geen tabbladen wie o wie snapt hier iets van?
Het probleem doet zich op meerdere websites voor!
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 5
Patrick Smits Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gebruikersgroep regio Utrecht
Je gebruikt een pagebuilder als ik het goed heb. Zou daar gaan zoeken. Anders even schakelen tussen editors en kijken of daar het probleem schuilt.
  1. een week geleden
  2. Overige vragen
  3. # 6
Leen Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Zijn alle extensies wel up to date voor al die pagebuilder
want hier zie ik bij hun dat bij eerdere versies je niet kon kiezen voor editor maar bij laatste wel
zit er niet ergens bij pagebuider onder opties die mogelijkheid
verander van pagebuilder editor
lvda
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 7
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik heb de pagebuilder ge-update maar ook dat maakt geen verschil n ik heb gewisseld tussen verschillende editors ook dat lost niks op.
ik zal even een pagebuilder gaan zoeken! kijken of dat wat uit maakt.
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 8
Leen Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Als het altijd gewerkt heeft wat heb je dan als laatste eventueel nog geïnstalleerd ?
want heel vaak is het toch een plugin of extensie die iets verstoort.
En zet fout rapportage eens op maximum bij Algemene instellingen > tabblad server
misschien krijg je dan iets te zien .
Maar eventueel eerst een backup voor dat je wat hier onderstaat uitvoer
of probeer de joomla core bestanden te herstellen door bij
componenten > Joomla Update eerst op knop controleer op updates te klikken.
als goed is zegt hij
U beschikt al over de nieuwste Joomla versie, 3.7.3.

maar dan komt er onder in scherm ook de knop Joomla core bestanden opnieuw installeren .
Staat de site online kunnen we dan een linkje om te kijken
lvda
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 9
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Leen,

Ik heb geen nieuwe modules geïnstalleerd alleen ge update
Kan ik de joomla core bestanden straffeloos opnieuw installeren een backup is inmiddels gemaakt en was gemaakt.
De site staat online http://www.rimpelcorrectie.nl

update
Op een andere met het zelfde probleem de core bestanden opnieuw geïnstalleerd het probleem blijft bestaan.
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 10
Patrick Smits Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gebruikersgroep regio Utrecht
Ik krijg een foutmelding in het menu, zie bijlage. Denk dat we verkeerd aan het zoeken zijn.
Bijlagen
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 11
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Patrick,
Vanaf welke pagina en link heb je deze fout melding gekregen want het lijkt er op dat de link niet werkt op een mobiel systeem?
Dan moet ik deze laten aanpassen.

Fijn dat er zo mee gedacht wordt :-)
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 12
Margriet Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ontbreken je tabbladen ook als je een artikel wil maken/wijzigen?
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 13
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Margriet,

Nee bij het maken en wijzigen van een artikel heb ik alle tabbladen.
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 14
Margriet Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Heb je hier iets aan?
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 15
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Margriet,

Dat is vermoedelijk het probleem alleen ik heb geen idee hoe ik dat ga oplossen er zijn dingen waar ik geen verstand van heb :(
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 16
Leen Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
In de link van Margriet hebben ze het over JSN Poweradmin gebruik je die dan ook op de site ?
of heb je die ooit gebruikt? zo ja is deze dan de laatste versie van Jun 27 2017.
lvda
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 17
Patrick Smits Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gebruikersgroep regio Utrecht
Gebruik je poweradmin dan? Je zou mij een tijdelijke toegang kunnen verstrekken via een pm dan kan ik even meekijken in de backend. De foutmelding keijg ik in het menu op de frontpage, trouwens
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 18
RuudKuiper Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi patrick er staat wel JSN poweradmin in de backend maar of dat de werkende is weet ik niet, ik kan je wel toestemming geven via teamviewer.En de nummers via de facebook chat doorgeven of een berichtje via deze site.
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 19
Patrick Smits Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gebruikersgroep regio Utrecht
Je zou dan kunnen testen of poweradmin gebruikt wordt door hem uit te zetten. Volgens het bericht wat Margriet heeft gedeeld zou je hem kunnen deinstelleren en installeren en dan zou het weer moeten werken. Teamviewer gaat voor mij niet lukken, heb daar geen beste ervaring mee en ben op vakantie op een niet echt beveiligd netwerk ? Volgens mij gebruikt jouw template poweradmin en heb je jouw template geupdate en toen is het probleem ontstaan.
  1. 6 dagen geleden
  2. Overige vragen
  3. # 20
  • Pagina :
  • 1
  • 2


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
U mag echter niet reageren op dit bericht.