woensdag 24 februari 2021
  9 Replies
  224 Visits
Hallo,

Ik heb op een site die ik voor vriend beheer een gekke fout die ik nog nooit eerder ben tegen gekomen

Als ik een nieuw menu item aan maak en dat laat linken naar een categorie of een specifieke pagina krijg ik de pagina niet te zien in de browser, wat ik ook probeer ik blijf uitkomen bij de homepage.
Ook als ik in een tekst een link maak naar de betreffende pagina krijg ik hetzelfde resultaat... alle links die ik maak verwijzen naar de homepage, laad de homepage... als ik naar de link kijk staat die er toch echt goed in.

het gaat om deze site
http://www.gmvloerendesign.nl

In het menu staat "De trap"
http://gmvloerendesign.nl/index.php/de-trap
index.php?option=com_content&view=article&id=31

Iemand een idee wat dit veroorzaakt?


John
meer dan een maand geleden
·
#22533
Ik heb gekeken in Firefox en Edge en ik zie alleen de-trap. Opent wel in een nieuwe tab, dat zou ik zelf niet doen.

Die "de-trap" link is de nette versie (zoekmachinevriendelijke URL) en die "index.php?option=com_content&view=article&id=31" is de systeem URL waarbij gezegd wordt dat het artikel met id 31 getoond moet worden. Maar ik zie dus zelf die systeem URL niet naar voren komen.

Joostock mede-organisator, JUG-organisator, moderator
Assistant Team Leader van Official Joomla Social Media Team
Eigen site: https://www.hierbenikthuis.nl

meer dan een maand geleden
·
#22534
Hallo,

welk artikel hangt aan het menu item de trap?

Maak eens een test menu item aan en koppel daar het Trap artikel aan en kijk of het dan wel werkt.

Succes ermee.

Groeten Ron :)
meer dan een maand geleden
·
#22536
De onderstaande tekst staat in de pagina:

Trap bekleden of renovatie in één dag klaar

Wij kunnen door onze ervaren specialisten in één dag uw trap mooier maken dan hij ooit was, anti slip, kras en slijtvast en veilig.


Het heeft niks met het artikel te maken, ook als ik er een ander artikel voor gebruik gebeurt hetzelfde, heb net een andere test link gemaakt in het menu op basis van featured articles... zelfde resultaat.
Elke link die ik maak gaat naar de homepage... single contact... zie ik de homepage...


Het lijkt er op dat er iets dieper in de site kapot is
meer dan een maand geleden
·
#22537
Avond,

hernoem je .htaccess eens naar htaccess.txt

En zet bij algemene instellingen URL herschrijven even uit, schoon je browser en website cache op.

Kijk dan of het probleem weg is of niet!

Groeten Ron :)
meer dan een maand geleden
·
#22539
Been there done that, core joomla opnieuw geinstalleerd, tabellen in MySQL nagelopen ben er ff doorheen. Kan onderhand beter een nieuwe versie maken, met copy-paste alle teksten er in plakken
meer dan een maand geleden
·
#22540
Hoi,

je kan opnieuw beginnen dat is een optie.

Was het altijd wel goed? Zo ja wanneer is het ontstaan?

Groeten Ron :)
meer dan een maand geleden
·
#22541
Hoi Ron
Ik beheer die site al een jaar of drie die wordt gehost door hosting discounter (niet mijn keuze) problemen zat gehad met die site, vooral door de hoster. We gaan die site verhuizen naar een andere hoster waar ik betere ervaring mee heb, dat is dan ook te moment om die site opnieuw op te bouwen. Voor nu heb ik middels een trucje er toch een link naar de pagina erin weten te krijgen. Ietwat ongebruikelijk en niet in het menu. Ik heb in de homepage een stukje tekst gezet, daar een link aangehangen die wordt geopend in een popup... dan komt wel de juiste pagina te voorschijn.
Voor nu laat ik dat zo... met een paar weken verhuis ik die site en bouw ik hem opnieuw op en voer meteen wat verbeteringen uit.

Deze site heeft altijd goed gewerkt, wanneer het precies is ontstaan... geen idee, merkte het gisteren maar het kan goed dat het al eerder fout is gegaan. Bestaande links en menu items doen het goed, alleen alles wat ik nieuw maak heeft dat probleem.
Ik moet voor mijn vriend eerst een nieuwe site afmaken (https://vloeren-brabant.nl) daarna los ik het probleem / verhuis ik

John
meer dan een maand geleden
·
#22542
Goedemorgen John,

vervelend dat de hoster niet Joomla vriendelijk is :(

Ik zou de website meteen verhuizen als ik jouw was want de halve oplossing die je nu hebt is niet echt klantvriendelijk.

En een verhuizing duurt hooguit 30 min het meeste werk zit hem nog in de omzet van de nameserver.

Je kan nog even testen met een andere template zien of het probleem er dan nog is.

Succes ermee.

Groeten Ron :)
meer dan een maand geleden
·
#22544
Hallo John,

Wat me wel opvalt is dat in je menu vloeren>trappen en ook in menu test
als ik daar kijkt onderaan het artikel zie staan (Een trap bekleden) geheel onderaan
er boven staan andere menu( artikelen) die open netjes een nieuw artikel met keuzes
allen (Een trap bekleden) niet die opent een popup kan het daar mee te maken hebben.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!