woensdag 15 maart 2017
  1K Visits
Beste,

Op de website die ik aan het maken ben http://www.zwarte-piet.eu heb ik een gedeelte met nieuwsberichten. Deze worden weergegeven in een blog. Nu gebruik ik een template van rsjoomla en gebruik ik een standaardblog functie van Joomla. Alleen krijg ik in het blog overzicht bovenaan het artikel steeds een rood balkje met het tekentje dat er een afbeelding mist. Hoe kan ik dat rode balkje wegkrijgen of in ieder geval het tekentje van een missende afbeelding.
Allerlei opties in zowel van de categoryblog en berichten zijn al ingeschakeld en uitgeschakeld.
http://www.zwarte-piet.eu/index.php/nieuws/nieuwsberichten

Hopelijk kunnen jullie helpen.
meer dan een maand geleden
·
#12112
Geaccepteerde antwoord
Als je het volgende in de css zet:
.item-image.pull-left {display:none;}


Dan moet het weg zijn.
meer dan een maand geleden
·
#12109
Even de cache legen kan helpen. Ik zie het wel in chrome en niet in Firefox. Beeld wordt geladen vanuit de cache namelijk.

Laat even weten of dat hem is.
meer dan een maand geleden
·
#12111
Cache geleegd, het probleem blijft aan doen. Inderdaad vreemd dat het in Chrome wel zichtbaar is maar in firefox niet. was me nog geen eens opgevallen. Zal de vraag eens voorleggen bij rsjoomla.
meer dan een maand geleden
·
#12112
Geaccepteerde antwoord
Als je het volgende in de css zet:
.item-image.pull-left {display:none;}


Dan moet het weg zijn.
meer dan een maand geleden
·
#12114
Klopt deze optie werkt idd. Heb hem net even getest. Ik laat nu de oude css nog even staan., Ik heb net de vraag bij RS joomla weg gelegd en wacht even op hun oplossing. Maar fijn dat er in ieder geval een oplossing is.
meer dan een maand geleden
·
#12116
Laat je nog even weten wat het antwoord is?
Dan kunnen we er allemaal van leren.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.