1. Patrick Mertens
  2. Showcase
  3. zaterdag 07 november 2020
Beste allemaal,

Ik maakte mijn website (http://www.kanak.be) in Joomla 3.9.
Heeft iemand tips? Ik ben niet zo'n "IT-specialist" en kan basis vrij degelijk mijn plan trekken met Joomla. Ik ben wel geen expert en van code en zo heb ik al helemaal geen kaas gegeten...

Nog een extra vraagje (probleempje): het lukt me niet meer om artikels aan een menu toe te voegen in een andere browser dan 'Opera'. Ik werkte gewoonlijk met Chrome of Firefox. Weet iemand wat hier aan de hand is? Een foute instelling?

Alvast enorm dank voor jullie antwoord en feedback op de site.

Groeten,
Patrick
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Patrick,

Zij de Firefox en Google Crome wel up to date ?
en heb je al eens overwogen om ze te herstellen (opgeslagen Wachtwoorden gaan mogelijk verloren)
voor Firefox kan dat op opfrissendeze manier
en voor Google Chrome op deze wijze alsherstellen standaard goed is
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Beste Leen

Bij FF is het gelukt!
Bij Chrome helaas niet...

Groetjes
Patrick
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
hallo,

Google Chrome is up-to-date Versie 86.0.4240.183 ?
en als je het probeert met een nieuw incognito scherm crtl + shift + N ?
en anders bekijk de chrome://settings/privacy eens goed en daar kan je ook dingen wissen.
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Chrome heeft de juiste versie, bij Privacy zie ik staan:
- cookies van derden blokkeren in incognitomodus
- standaard beveiliging
- bij toestaan zie ik wel staan: wwf.be:443?
- via incognito lukt het wel

Welke instelling bij Chrome zou moeten worden aangepast?
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
ik zo dan toch eens beginnen om
Browser en cookies en andere website te bekijken en desnoods te verwijderen
en of je kan daar ook ergens dacht ik je website toevoegen
het zijn diepe menu dus soms flink scrollen naar onder .
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 5
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hey Leen

Ik weet niet precies wat je hiermee bedoelt...
Heb ondertussen mijn site al een paar keer hier en daar toegevoegd en cookies helemaal verwijderd uit Chrome maar dat levert niet meteen oplossing.
Chrome al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar als ik me dan met mijn Google account aanmeldt, heb ik de indruk dat alles terug staat zoals ervoor (wachtwoorden en instellingen).

Groetjes
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 6
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo Patrick,

wat ik dan nog kan bedenken dat misschien bij jou Google Chrome synchronisatie ingeschakeld staat.
en ik bedoelde dus dat je bij google chrome instellingen ook veel verder naar beneden instellingen kan hebben staan
Bijlagen
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 7
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Dag Leen

Ik ben eens helemaal tot beneden gescrold (bijlage).
Google synchronisatie staat bij mij inderdaad actief. Dit is nodig omdat alle bestanden, e-mail, contactpersonen, ... (zowel privé als professioneel) ondergebracht worden in Google Drive. Permanente synchronisatie is dus nodig om vanop elke device telkens aan de meest recente documenten te kunnen. Heel wat documenten worden ook gedeeld met collega's. Zou dit de boosdoener kunnen zijn?
Wat betekent dat dan voor mij betreffende het onderhouden van mijn site via Chrome?

Groetjes
Patrick
Bijlagen
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 8
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
ja zo technisch ben ik ook niet maar wat als je op het slotje klikt van je website
dan kan je ook de cookie en rechten zien als goed is
En anders steeds maar in een nieuw incognito venster openen maar zou niet nodig moeten zijn.
Bijlagen
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 9
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hey Leen

Heb alles eens nagekeken en uitgevoerd: site-instellingen aangepast, cookies verwijderd.
Helaas... ik zal er mij voorlopig moeten bij neerleggen dat ik via een andere browser of via de incognitomodus mijn site moet aanpassen :(
Hier een schermfilmpje van wat het probleem eigenlijk is: https://kanak.be/scrnshts/kanakbe.wmv
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 10
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
ha en dat is allen nog maar bij Google Chrome ?(lijkt toch iets met cookie rechten te maken te hebben)
of gebruikt website misschien een beveiliging tool ? bv admintools of adminexile (zet die dan eens even uit als test)
maar misschien reageert er nog iemand anders die dit probleem herkent
met bv Windows 10 Edge gaat het daar ook goed mee ?
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 11
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hey Leen

Geen admintools of andere beveiligingscomponenten geïnstalleerd.
Eh nee, met Edge lukt het ook niet :( , daar had ik nog niet mee geprobeerd...
Bijlagen
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 12
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
ja dat dacht ik wel Edge ook niet kan kloppen want is een beetje op Google chrome gebaseerd.
nou ik hoop dat iemand nog met een oplossing komt.
mijnsite gaan allemaal goed met beide dus moet in een instelling zitten(misschien aan webhoster zijde bij wie is dat)
lvda
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 13
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik zit bij one.com
Maar waarom lukt het dan wel in incognito en in Firefox en Opera?
Dan ligt het volgens mij inderdaad ergens aan Chrome en Edge of aan een instelling ervan.
  1. 2 weken geleden
  2. Showcase
  3. # 14
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!