1. niko63
  2. Templates
  3. dinsdag 15 mei 2018
Beste lezers, ik ben bezig met het ontwerp van een nieuwe site in Xampp en maak daarbij gebruik van het Protostar Template en heb die "vloeiend" ingesteld. Nu wil ik de kleur van de template veranderen. Bij de templatestijlen kan ik wel een optie vinden waarmee ik de "template color" kan aanpassen, maar die verandert alleen de letterkleur en de "background color" is alleen voor statische sites. Het gaat mij om de body of de container, of welke termen daar ook voor gebruikt worden. Ik heb bij de template.css gekeken en een paar kleuren proberen aan te passen, maar zonder resultaat. Wie kan mij een tip geven? Alvast hartelijk dank.

Niko
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hallo,

misschien niet het juiste antwoord maar gebruik Element Inspecteren in firefox bijvoorbeeld en je kan achterhalen welke .css je moet veranderen.

Gebruik altijd een custom.css en niet je template.css want de aanpassingen in template.css gaan verloren bij een update.

En als je niet veel css/html kennis is het toch misschien verstandig om je site online in testomgeving te zetten zo kunnen we je sneller helpen.

Succes ermee.

Groetjes Ron :)
  1. meer dan een maand geleden
  2. Templates
  3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Beste Ron, hartelijk dank voor je snelle antwoord. Ik kwam er met element inspecteren niet uit, heb ik kennelijk toch te weinig ervaring mee. Maar heb toen Protostar Plus geïnstalleerd. En daar bleek dat ik de ontwikkelaar ervan vragen kon stellen. Hij heeft mij de css.code gestuurd waarmee de kleuren kunnen worden veranderd en dat werkte.

Niko
  1. meer dan een maand geleden
  2. Templates
  3. # 2
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
U mag echter niet reageren op dit bericht.
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.