1. Thom
 2. Webhosting
 3. maandag 11 juli 2016
Hallo,

(Slechts) één van mijn sites host ik bij byte.nl Vandaag heb ik artikelen een paar keer gewijzigd om wat uit te proberen. De eerste paar keer ging dat goed en kreeg ik meteen te zien wat ik had veranderd. Op een gegeven moment bleef ik dezelfde pagina krijgen ook al stond die tekst niet meer in het artikel.
Uiteraard:


 • Cache van browser geleegd
 • Cache van Joomla geleegd
 • Andere browser geprobeerd
 • Andere computer geprobeerd
 • Varnish van Byte staat uit


Als ik in PHP My Admin kijk is het artikel wel degelijk gewijzigd, maar ik krijg 'm niet in gewijzigde vorm op mijn scherm.

Wie heeft enig idee wat er aan de hand kan zijn? Ligt het aan Byte? Cachen zij ook als je Varnish hebt uit staan? Bij SiteGround heb ik het nooit meegemaakt (tenzij de cache per ongeluk wel aan stond).

EDIT: Inmiddels een kopie van de site gemaakt met AkeebaBackup. Ook op de kopie doet ie 't niet goed. Dat lijkt me niet aan de cache te liggen; deze site is immers net aangemaakt.

Ben benieuwd naar andermans ervaringen...

Groeten,

Thom
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Ik herken het. Op 1 site bij Byte, erg onhandig want je denkt dat er geen verandering is na opslaan en na een uur zie je pas dat er wel wat veranderd is.

Heb het nog niet gevraagd bij support omdat het op een test subdomein gebeurt en niet op de het domein zelf genoeg.

Ook ik leeg natuurlijk alle cache ed.
MulderMedia.nl Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Webhosting
 3. # 1
Thom
Documentatie team
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Inmiddels ben ik erachter dat het niet aan Byte lag maar aan mezelf. Na uren werken, krijg ik nogal eens last van tunnelvisie... (wie niet?) Ik had een module én een artikel gevuld met dezelfde Articles Anywhere inhoud en vervolgens niet meer aan de module gedacht. Die werd aan de linkerkant van het scherm getoond.
Vervolgens telkens geprobeerd het artikel te wijzigen en die verandering werd maar niet getoond..... Logisch, als je alleen aan het artikel denkt (dat niet wordt getoond) en niet aan de module (die wel wordt getoond en niet wordt gewijzigd)...
Blondt... maar zoals ik zei: na uren werken heb ik nogal eens last van tunnelvisie. Vanmiddag maar eens eerder stoppen :-P
 1. meer dan een maand geleden
 2. Webhosting
 3. # 2
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!
Sorry de discussie is momenteel gesloten. U kunt nu geen reactie plaatsen.