1. suusfish
  2. Webshops
  3. woensdag 11 september 2019
Voor onze stichting zijn we bezig met een bedrijf die voor ons een joomla website maakt met een webshop. Deze maken ze met virtuemart. Zelf wil ik ook weten hoe het werkt en loop me dus suf te googlen, maar kan niet veel vinden... alleen oude boeken en eventueel het virtuemart forum en een documentatie waar ik niet kan vinden wat ik wil weten.
hopelijk kunnen jullie me helpen.

Omdat we met verschillende personen de bestellingen zullen verwerken lijkt het me handig om notities bij de bestelling te kunnen maken. Daarvoor heb ik deze extentie gevonden:
https://extensions.joomla.org/extensions/extension/extension-specific/virtuemart-extensions/order-shopper-internal-note-for-virtuemart/
Maar in de backend bij bestellingen heb je ook "reactie toevoegen". wat is het? hoe werkt het? want als ik iets doe heb je geen opslaan knop of als ik op de knop bijwerken status bestelling klik gebeurt er naar mijn mening niets...
Geaccepteerde antwoord
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Oké mijn kennis van VM is een beetje roestig want ik ben voor de shops overgestapt op J2Store, maar ik weet nog wel íéts van Virtuemart.

Bijvoorbeeld dit: bijwerken status bestelling lijkt mij niet voor het toevoegen van een notitie, maar voor het bijwerken van de status. Dus van "in behandeling" naar "verzonden" bijvoorbeeld.

Die "reactie toevoegen" is een stukje extra tekst dat je kunt toevoegen op het moment dat je de status van de bestelling verandert. De klant krijgt dan een mail (als je dat hebt ingesteld) waarin staat dat de status van de bestelling veranderd is, plus de tekst die jij hebt ingevuld bij "reactie toevoegen".

Kortom: "reactie toevoegen" is niet de oplossing.
WebLab42 websites en workshops
Gecertificeerd Joomla Administrator
Team Joostock JoomlaCamp Joomla unconference en kennissessies
  1. meer dan een maand geleden
  2. Webshops
  3. # Permalink
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Oke! Bedankt Anja voor het meedenken.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Webshops
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!