jab_2012_120_x_240In 2010 werden de eerste Joomla Open Source Creative and Artistic Recognition (J.O.S.C.A.R.) awards uitgereikt tijdens de internationale conferentie JandBeyond. Een prijs waarmee de Joomla Community waardering uitspreekt voor creatieve en artistieke open source creaties en bijdragen rondom het Joomla project. In 2011 werd deze onderscheiding wederom toegekend in diverse categorieën en ook dit jaar zullen er weer een aantal mensen met de eer en het kleinood huiswaarts keren na het evenement dat volgende week op 18 mei in Bad Nauheim van start gaat.

Tot vorige week kon de Joomla community personen, extensies, websites en templates in diverse categorieën nomineren voor de prijs. Vervolgens heeft een internationale jury zich gebogen over alle nominaties en vandaag hebben zij bekend gemaakt op welke genomineerden de bezoekers van JandBeyond dit jaar hun stem kunnen uitbrengen.

Met gepaste trots kunnen we melden dat dit jaar in de categorie mobiele websites de website van de Nederlandse Joomla!dagen is genomineerd en onder de genomineerde commerciële extensies vinden we ACL Manager terug.
Beide creaties zijn van de hand van dezelfde persoon, ons welbekend, Sander Potjer.


Sander ontwierp voor de afgelopen Joomla!dagen in Nederland een geheel nieuwe site die ook op alle mobiele apparaten duidelijk, functioneel en mooi blijft. Het template dat hij hiervoor heeft ontworpen is gratis beschikbaar.

sanderDe ACL manager is een extensie die, voor iedereen die met ACL werkt binnen Joomla 2.5, een onontbeerlijk en tijdbesparend hulpmiddel is. Het kleine bedrag dat je voor de extensie moet neertellen staat in geen enkel vergelijk met de talloze uren die Sander in het ontwikkelen van deze extensie heeft gestopt.

We bedanken iedereen voor deze nominaties die als waardering voor al het werk kan worden gezien. Natuurlijk wensen we Sander veel succes en hopen we dat hij met tenminste één van de fel begeerde awards thuis kan komen.
Wanneer je JandBeyond bezoekt, vergeet dan niet op deze twee nominaties te stemmen!

 

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Martijn Maandag
En Sander heeft de JOSCAR. Geweldig, gefeliciteerd Sander!

Reageer

1000 Resterende tekens