| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Joomla! websites rond Koninginnedag

joomla_qdMorgen is het weer zover, Koninginnedag 2009. Ik ben eens op zoek gegaan naar sites die met Joomla gemaakt zijn en iets met Koninginnedag te maken hebben. Verbazingwekkend veel resultaten, veel Oranje verenigingen maken gebruik van Joomla! om hun activiteiten op internet te tonen.

Een kleine greep van 5 minuten zoeken op Google naar oranje, oranjevereniging en Koninginnedag in combinatie met Joomla geeft dit resultaat:

Een grote diversiteit aan Joomla sites, de een gebruikt een standaard Joomla template en de ander geeft er een echt eigen look aan, maar voornamelijk zien we veel aangepaste templates. Een goede oplossing om zonder al te veel kosten de activiteiten van bijvoorbeeld een Oranje Vereniging op internet te tonen.

Bovenstaande sites waren vindbaar doordat er, of in de domeinnaam, of op de site zelf, 'Joomla' voorkwam. Er zullen vast nog andere goede voorbeelden zijn waarbij dat niet zo is. Mocht je nog leuke suggesties hebben kun je ze in de reacties plaatsen. Veel plezier op Koninginnedag!