| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Marijke versterkt Joomla! Translation Coordination Team

MarijkeHet Translation Coordination Team van Joomla is versterkt met twee nieuwe leden. Een daarvan is Marijke Stuivenberg, teamlid van JoomlaCommunity.nl. Marijke zet zich al jaren in voor de Nederlandse vertaling van de Joomla core en vele extensies. Afgelopen maart trad Marijke al toe tot de Translation Teams op het moment dat JoomlaCommunity.nl officieel Joomla! vertaalpartner werd.
Sindsdien heeft zij zich niet alleen sterk gemaakt voor verbetering van de Nederlandse taalbestanden maar ook gezorgd voor aanpassingen in de Joomla core die vertalingen in het algemeen beter mogelijk maken.

Marijke is nu samen met Stefania van het Italiaanse Translation Team gevraagd om het Translation Coordination Team te versterken omdat Rune, Pete en Michael een stapje terug doen. Beide zijn op dit verzoek ingegaan en zullen nu helpen bij de communicatie met de Translations Teams en alle bijkomende taken. Met het oog op Joomla 1.6 zal dit de komende tijd voor het nodige werk gaan zorgen.

Wij feliciteren Marijke van harte met deze zeer verdiende nieuwe rol binnen Joomla en wensen haar veel succes! We kijken uit naar alle verbeteringen op het gebied van vertalingen binnen Joomla!